Logo Zoeken
Netwerkborrel Exclusief voor leden 's-Gravenhage

Nieuwjaarsbijeenkomst Logeion 2025

donderdag 16 januari 2025 van 16:30 uur tot 19:30 uur

Locatie

Theater aan het Spui
Spui 187
2511 BN 's-Gravenhage

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers

Registratie

Ja, ik wil inloggen

shutterstock_1861482802.jpg

Een nieuw jaar begint pas écht goed als je het samen met anderen viert! Daarom nodigt Logeion alle leden uit om samen 2025 in te luiden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Een mooi moment aan het begin van ieder jaar om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk het glas te heffen.

Dit jaar vindt de nieuwjaarsbijeenkomst op 16 januari 2025 plaats in het sfeervolle Theater aan 't Spui in Den Haag.

Inloop & opening

We starten de bijeenkomst om 16.30 uur met de inloop en een drankje. Vervolgens trapt onze voorzitter Jos Govaart de nieuwjaarsbijeenkomst af met een kort overzicht van de plannen en ontwikkelingen voor het vak en de vereniging in 2025. 

Duik in een nieuwsrijk 2025!✨

Vervolgens neemt niemand minder dan Jaap van Zessen ons mee in de wereld van nieuws maken. Jaap is een autoriteit op het gebied van online nieuws maken.

Hij zal dieper ingaan op hoe 'het' werkt in de mediawereld. Waarom wordt het ene verhaal wel nieuws en het andere niet? Welke keuze maken redacties en wat kun je doen om jouw verhaal te laten opvallen? Jaap laat zien hoe AI de nieuwswereld de komende jaren zal veranderen en spreekt tenslotte ook kort over de impact van fake news.

Proost!

Natuurlijk heffen we ook het glas op een nieuw verenigingsjaar, waarbij er voldoende gelegenheid is om elkaar te spreken en te ontmoeten. Dus meld je snel aan want: vol is vol.

Over de sprekers

JaapvanZessen_200x200.jpg

Jaap van Zessen

Jaap van Zessen adviseert nieuwsmedia en organisaties hoe ze hun online doelen kunnen halen. Hij was 7 jaar lang chef digitaal bij AD.nl en zorgde ervoor dat de eigen verhalen van 1.200 journalisten in de vorm van artikelen, video’s en podcast bij zoveel mogelijk mensen werden bezorgd. Een belangrijk onderdeel van die groei was de inzet van distributiekanalen en het beter online positioneren van de verschillende redacties en bekende gezichten van het AD zoals Angela de Jong en Özcan Akyol. Hij was jarenlang panellid bij het Mediaforum, geeft trainingen en adviseert nu als zelfstandige allerlei media en organisaties en tekent mee aan (social) media strategieën.
Jos-Govaart-coopr-1200x1074.jpg

Jos Govaart

Jos Govaart is Managing Director van Brand Potential Benelux, een integratie van PR bureau Coopr (waarvan Jos co-founder is) en Brand Potential Nederland. Sinds 2022 is hij voorzitter van Logeion, waar hij actief bijdraagt aan de ontwikkeling van het communicatievak. In 2024 werd hij door de jury van de Dutch PR Awards uitgeroepen tot PR-persoon van het jaar.

Theater aan het Spui

Spui 187
2511 BN 'S-GRAVENHAGE
Bekijk op Google Maps

Theater aan het Spui is een modern theater gelegen aan het Spui, het culturele hart van Den Haag. Het bevindt zich naast de Nieuwe Kerk en het Filmhuis Den Haag.

Deze nieuwsjaarsbijeenkomst is exclusief toegankelijk voor onze leden en genodigden.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en neem deel aan onze nieuwjaarsbijeenkomst 2025!