Logo Zoeken
Vakimpuls Online

Help collega's zélf slim te communiceren

woensdag 9 oktober 2024 van 12:00 uur tot 13:00 uur
shutterstock_247818625 (1).jpg

Communicatiemanager Toinja van Daal heeft steeds meer volgers op Linkedin. En dat is niet voor niets. Samen met haar collega Anouk Straalman plaatst zij bijna wekelijks een bericht over interne communicatie op LinkedIn. En die worden volop gelezen en weer gedeeld.

Collega’s helpen om zelf slim intern te communiceren. Dát is de rode draad in de interne communicatie-aanpak bij Heijmans.

Toinja van Daal laat in deze online vakimpuls zien hoe de organisatie steeds communicatiever wordt. Ze vertelt over haar aanpak en over hoe je collega’s wel/niet meekrijgt.

Ze laat bovendien veel concrete voorbeelden zien van collega’s die geen communicatie-achtergrond hebben, maar nu wel zelf content maken. Die content is authentiek en wordt zeer goed gewaardeerd.

Onder het motto ‘je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden’, deelt ze met jou praktische handvatten en toolkits die je meteen kunt inzetten in jouw werk als intern communicatiemanager.

Over de sprekers

Toinja.jpg

Toinja van Daal

Toinja van Daal is sinds 2020 verantwoordelijk voor de interne communicatie bij bouwbedrijf Heijmans. Hiervoor werkte zij onder andere als senior communicatie adviseur bij Brink Groep. Wekelijks deelt zij communicatie tips via #slimcommuniceren op Linkedin.

Prijzen

Niet-Leden
€ 50,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: €25,00
Young Logeion leden (tot 30 jaar): €12,50
Niet-leden: €50,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is schriftelijk via info@logeion.nl mogelijk tot en met 24 september 2024. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.