Logo Zoeken
Workshop Amersfoort

Werken aan sterke merken en stevige reputaties

woensdag 27 november 2024 van 14:00 uur tot 17:30 uur

Locatie

De Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers
shutterstock_313119476.jpg

Voor een sterk merk en stevige reputatie, of simpelweg grip op zaken, is het noodzakelijk dat je als communicatieprofessional dat je als communicatieprofessional in ieder geval goed samenwerkt met je marketingcollega’s. Dat lijkt eenvoudig en na het volgen van deze masterclass wordt het dat ook.

In deze masterclass neemt Patrick van Thiel je mee langs vijf stromingen die een concreet houvast bieden voor het bouwen van sterke merken en een stevige reputatie – voor zowel de profit als non-profit sector. Per stroming legt hij uit wat jij als communicatieprofessional moet doen in samenwerking met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de P’s van propositie, plaats, personeel en bijvoorbeeld prijs in geld én tijd.

 De vijf stromingen zijn:

  • Positioning-stroming
  • Penetration-stroming
  • Purpose-stroming
  • Peer-to-peer-stroming
  • Partner-stroming

Tijdens de masterclass wordt eerst het ‘Met de stroming mee model’ geïntroduceerd. Door gefundeerd te kiezen voor twee van de vijf stromingen ontstaat er focus en accountability voor iedere discipline. Hoe? Dat ervaar je tijdens deze masterclass.

Na de pauze kan je direct aan de gang met het formuleren van een hypothese over de twee stromingen die voor jouw merk of organisatie van belang zijn. Bovendien krijg je ook meer overzicht én inzicht in je rollen, taken en verantwoordelijkheden.

Deze masterclass (maximaal 24 deelnemers) is voor elke communicatieprofessional die aan de slag wil met merk- en reputatiemanagement in de praktijk.

Gratis voor alle deelnemers: 

boek met de stroming mee

Met de stroming mee - Grip op het bouwen van sterke merken en stevige reputaties (verschijnt september 2024) van Patrick van Thiel. Alle deelnemers ontvangen het boek na afloop van de masterclass.

Programma
13.30-14.00 Inloop met koffie en thee
14.00-15.30 Masterclass deel 1
15.30-16.00 Pauze
16.00-17.00 Masterclass deel 2
17.00-17.30 Napraten met een hapje en drankje

Over de sprekers

Patrick van Thiel.jpg

Patrick van Thiel

Patrick van Thiel is oprichter van Van Thiel & Company, merk & organisatie adviseurs. Strak ‘ingestopt’ zitten past hem niet. Hij is en doet veel. Binnen het brede vakgebied van branding, reputatie en de organisatie daarvan is hij strateeg/ consultant, coach/mentor, change manager en deeltijd HBO-docent. Tevens is hij toezichthouder bij (maatschappelijke) organisaties. Patrick is (co-)auteur van boeken over designmanagement, innovatie en branding, zoals 'Branding' (genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs 2022). Met zijn meest recente boek 'Met de stroming mee' geeft hij communicatie- en marketing professionals overzicht en inzicht.

De Observant

Stadhuisplein 7
3811 LM AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

De Observant is gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort, 10 minuten lopen van station Amersfoort en met een grote parkeergarage op 50 meter.

Prijzen

Niet-Leden (inclusief boek)
€ 260,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 130
Young Logeion (leden tot 30 jaar): € 65
Niet-leden: € 260

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot en met 12-11-2024. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.