Logo Zoeken
Young Logeion Utrecht

Versterk jezelf en jouw communicatiekracht in één middag

dinsdag 26 november 2024 van 14:00 uur tot 16:30 uur

Locatie

SchaalX
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
Verrekijker vooruit kijken vacature zoeken.jpg

Deze bijeenkomst is exclusief voor Young Professionals (leden en niet-leden tot 35 jaar). Let op: schrijf je snel in, want het aantal  plaatsen is beperkt!

Hoe zorg jij ervoor dat je jouw kracht versterkt? Zowel in het communicatievak zelf, als op persoonlijk gebied? Door voorop te blijven in het vak en jouw talenten optimaal in te kunnen zetten! Kom naar de workshop en ga onder begeleiding van experts in één middag aan de slag met jezelf en jouw communicatiekracht.

Duik in de nieuwste trends en ontwikkelingen in digitale communicatie. Samen met trendwatcher Ment Kuiper leer je hoe je deze kennis direct kunt toepassen om je impact te vergroten.

Laat je inspireren door Tim Swaen van Talent Academy Group. Ontdek hoe je jezelf kunt onderscheiden en uitblinken als communicatieprofessional. Je bent al goed, maar hoe ga je nog een stap verder?

Wat neem je mee naar huis?
Een hoofd vol nieuwe, inspirerende vakkennis die je direct kunt toepassen. En inzichten in je talenten en hoe je die binnen je team kunt inzetten.

Programma

  • 13:45 tot 14.00 uur: Ontvangst en introductie
  • 14:30 uur: Trends in digitale communicatie - Ment Kuiper
  • 15:15 uur: Korte pauze
  • 15:45 uur: Zet jezelf in je kracht - Tim Swaen
  • 16:30 uur: Afsluitende borrel

Deze workshop is een initiatief van Young Logeion in samenwerking met SchaalX.

Over de sprekers

Ment Kuiper.jpg

Ment Kuiper

Ment Kuiper is een ervaren marketing en communicatie professional. Hij is o.a. de bedenker en ontwikkelaar van NextCommunication bij opleider Lectric. Jaarlijks schrijft Ment een 'digital insights' trend document. Hij is docent, onder andere bij Van der Hilst. Bij SchaalX is hij manager digital programma’s en trainingen. Hij is lid van het Logeion TrendTeam.
Tim Swaen.png

Tim Swaen

Tim is prestatiecoach bij Talent Academy Group. Een bedrijf waar alles in het teken staat van werken met een topsportmentaliteit. Tim is zelf ook zijn hele leven actief in de hockeywereld en maakte op zijn 30e zijn debuut in het Nederlands Elftal. Door zijn achtergrond in de topsport in combinatie met zijn achtergrond in de psychologie en sociologie is hij gefascineerd geraakt door alles wat met presteren onder druk te maken heeft.

SchaalX

Pythagoraslaan 101
3584 BB UTRECHT
Bekijk op Google Maps

SchaalX is al 20 jaar specialist in het bemiddelen van marketing en communicatieprofessionals. In zowel de publieke als de profit sector. Met hun expertise in de arbeidsmarkt en eigen SchaalX Academy met actuele vakkennis, weten ze alles over het bemiddelen voor de marketing en communicatiefuncties van morgen.

Prijzen

Niet-Leden tot 35 jaar
€ 20,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
(Young) Leden (tot 35 jaar): € 15,00
Niet-leden tot 35 jaar: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 11 november 2024. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.