Logo Zoeken
Congres Bussum

PubCom24 - Nationaal Congres Publieke Communicatie

donderdag 7 november 2024 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Locatie

Spant Congrescentrum
dr. Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum
PubCom24_Reg.ticket

PubCom is met meer dan 300 bezoekers hét grootste Nationale Congres voor de communicatieprofessional in het publieke domein. Dit jaar vindt PubCom plaats op 7 november. Met praktische inzichten, actuele casestudies en initiatieven, belooft het een inspirerende dag te worden.

Thema
Het thema van PubCom 2024 is Van doel naar bedoeling: publieke communicatie in tijden van transitie.

We richten ons op de vraag hoe de overheid als bedrijf ons vak beïnvloedt en wat dit betekent voor de toekomst van publieke communicatie. Samen met vooraanstaande sprekers zoals Renske Leijten verkennen we tijdens de plenaire ochtend de ware bedoeling achter publieke communicatie. Ontdek hoe we een nieuwe toekomst voor ons zien, in een tijdperk waarin menselijke waarden voorop staan.

Programma
Na een plenaire start organiseren we ’s middags in samenwerking met onze partners inspirerende kennissessies over diverse aspecten van het vakgebied. Ook zullen de 5 finalisten van de Galjaardprijs hun communicatiecases presenteren.

De dag sluiten we af met de uitreiking van de Galjaardprijs, de onafhankelijke prijs voor een communicatieproject met een relevante maatschappelijke bijdrage. Met de uitreiking van deze prijs erkent en viert Logeion communicatieprojecten in het publieke domein.

PubCom24 belooft een dag te worden vol informatie, inspiratie en netwerkmogelijkheden. Meer informatie over het programma, sprekers en het kopen van je ticket(s) vind je op de website van PubCom.

Spant Congrescentrum

dr. Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB BUSSUM
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Een uitgebreide routebeschrijving vind je op de site van Spant.

Openbaar vervoer
Spant is goed bereikbaar met de trein, met het treinstation Bussum Zuid op loopafstand. Plan je reis met het OV op 9292.nl

Parkeren
Rondom Spant is gratis parkeergelegenheid aanwezig.