Logo Zoeken
Workshop Utrecht

Kickstart adviesvaardigheden - voor young professionals

dinsdag 1 oktober 2024 van 13:30 uur tot 17:00 uur

Locatie

Hogeschool Utrecht
Heidelberglaan 15
3584 CS Utrecht
Afbeelding1.jpg

Deze bijeenkomst is exclusief voor Young Professionals (leden en niet-leden tot 35 jaar). Let op: Wees er snel bij, beperkt aantal plekken beschikbaar.

Adviseren, je gaat het leren. Voor young professionals is vlieguren maken een randvoorwaarde. Met de juiste bagage kom je snel op vlieghoogte. Deze Young Logeion training is ontwikkeld door Van der Hilst Communicatie en een must-have voor ieder aanstormend (adviseur-)talent.

Hoe zorg jij dat jouw inhoudelijk goede advies geaccepteerd wordt door de opdrachtgever? Hoe onderbouw je jouw advies met argumenten? Of doe je ook iets extra’s voor de acceptatie? Elke situatie is weer anders en dat vraagt om variatie in je adviesstijl. Bij het intakegesprek én adviesgesprek.

Je krijgt een intensief middagprogramma speciaal voor young professionals die net begonnen zijn met het geven van communicatie-adviezen aan de eigen organisatie én aan externe opdrachtgevers.

Je gaat leren en oefenen in een groep van maximaal 20 deelnemers.

Wat komt aan bod?
In deze workshop oefen je met bouwstenen die er voor zorgen dat je advies sneller geaccepteerd wordt. Vorm en inhoud staan daarin altijd met elkaar in verbinding. Denk aan:

• Gesprekstechnieken voor een grondige intake: wat wil de klant van je
• Een handig model om je opdrachtgever te kunnen ‘lezen’: ken je klant.
• Inzicht in de verschillende adviesrollen die je kunt aannemen.
• Ruimte om te oefenen met verschillende ‘kleuren’ opdrachtgevers. 

Hoe gaan we aan de slag?
Chris Mulder (senior communicatietrainer verbonden aan Van der Hilst Communicatie) maakt op een speelse manier de verschillende adviesstijlen inzichtelijk. Je ervaart welke stijl het beste past bij welk klanttype.

Daarnaast maak je kennis met verschillende gespreksvaardigheden. Zo ontdek je welke vaardigheden je in kunt zetten in jouw dagelijkse praktijk.

Je gaat terug naar je werkplek met feedback en praktische handvatten. Laat die adviesopdrachten maar komen!

Programma:
13.00-13.30 inloop met koffie/thee (in het lokaal)
13.30-17.00 training – tussendoor een verfrissing
17.00-17.30 napraten met een drankje

Over de sprekers

Chris Mulder.jpg

Chris Mulder

Chris Mulder is gastdocent in de A- en B-opleiding van Van der Hilst. Hij geeft training en lessen in de onderwerpen Schrijven en Presenteren en hij is trainer, adviseur en coach (NLP-TA). Voor je het weet, leg je je ziel en zaligheid op tafel bij Chris. Het voelt direct vertrouwd. Dat komt omdat hij een veilige en vrije leeromgeving creëert. Hij is gespecialiseerd in mondelinge communicatie, persoonlijke coaching en effectief schrijven. Zijn enthousiasme maakt leren leuk.

Hogeschool Utrecht

Heidelberglaan 15
3584 CS UTRECHT
Bekijk op Google Maps

Heidelberglaan 15 in Utrecht is de thuisbasis voor de instituten op het gebied van marketing, finance, communicatie, ICT en media.

Prijzen

Niet-Leden (tot 35 jaar)
€ 115,00

De Logeion-Waardebon is niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Young Logeion (leden tot 30 jaar) € 85,00 
Young Professionals (leden tot 35 jaar) € 85,00                                   

Young Professionals (niet-leden tot 35 jaar) € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met maandag 16 september 2024 (schriftelijk via info@logeion.nl).

Ben je nog geen (Young) Logeion lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.