Logo Zoeken
Enter-the-firm Amsterdam

Enter-the-firm: patiënteninformatie bij kanker.nl

donderdag 1 juni 2023 van 13:30 uur tot 17:00 uur

Locatie

Stichting kanker.nl
Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
Nieuwbeeld datagedreven 705x220.jpg

Deze bijeenkomst heeft in het verleden plaatsgevonden. Je kunt de recap hier vinden. 

Op het online platform kanker.nl vind je alle informatie over kanker en leven met en na kanker. Daarnaast kun je op het platform ervaringen uitwisselen of hulp en ondersteuning vragen van deskundigen. Het platform richt zich op (ex)patiënten en naasten. Een andere belangrijke doelgroep zijn zorgprofessionals.

Deze bijeenkomst is een initiatief van de vakgroep Zorgcommunicatie van Logeion en is interessant voor communicatieprofessionals in de zorg die te maken hebben met patiënteninformatie. In een middagworkshop bij de stichting kanker.nl in Amsterdam onderzoeken we samen met jou hoe het platform kanker.nl communicatieprofessionals van zorgorganisaties het beste kan ondersteunen. 

Zelf aan de slag
Na een inleiding van Marjolijn Swart (Marketing & Communicatie Manager bij kanker.nl) ga je zelf aan de slag in subgroepjes. Je verdiept de verwachtingen van jou als communicatieprofessional, aan de hand van het samenstellen van persona’s. 

Over kanker.nl
Kanker.nl heeft maandelijks ruim 550.000 unieke bezoekers, 30.000 deelnemers die ervaringen delen en zo'n 1.250 bloggers in de community. De website biedt betrouwbare informatie over kanker, de gevolgen van de ziekte en andere dingen waar mensen met kanker mee te maken kunnen krijgen. Het platform staat open voor iedereen om ervaringen uit te wisselen met anderen. Deze combinatie van diensten helpt (ex)kankerpatiënten en hun naasten meer grip te krijgen op hun situatie en afgewogen keuzes te maken. Dit kan de kwaliteit van leven en de samenwerking met de behandelaars verbeteren. 

Over de sprekers

Akke Albada.jpg

Akke Albada

Akke werkt als hoofd bestuursbureau en bestuurssecretaris bij Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). Hiervoor werkte zij tien jaar als woordvoerder en communicatieadviseur bij IKNL en het ALS Centrum Nederland van het UMC Utrecht. Ze schreef een proefschrift over informatie op maat voor patiënten bij erfelijkheidsonderzoek.
Ilonka Coenraad.png

Ilonka Coenraad

Ilonka Coenraad werkt als zelfstandig interimmanager en adviseur. Zij heeft veel klanten in de zorg vanuit haar bedrijf Patient Journey Lab en werkte het laatste jaar daarnaast als hoofd communicatie van Leiden2022, een festival om wetenschap en samenleving te verbinden. Met haar kennis van design thinking helpt zij organisaties met het verbeteren van processen, het vinden van innovatieve oplossing en het optimaliseren van de interactie met stakeholders. Zij werkt onder meer als adviseur Patiëntvriendelijke portalen & PGO’s bij Kanker.nl met als doel het meer op maat aanbieden van diensten en producten.

Stichting kanker.nl

Overschiestraat 65
1062 XD AMSTERDAM
Bekijk op Google Maps

Het kantoor van Stichting kanker.nl bevindt zich in Newday Offices Amsterdam West.

Op 6 minuten loopafstand van metrostation Henk Sneevlietweg en 1 minuut rijden van de A10 West.

Prijzen

Niet-Leden
€ 40,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 20,00
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 40,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 24 mei 2023. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.